Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon

Hon har målat sina naglar med pansarlack

Hon har frågat efter mitt telefonnummer
Hon har frågat efter vägen

Jag har sett henne gå iväg

Hon har vänt sig om
efter två dagar




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP