Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka=Kärlek, eller?


Lyckan?

vissa kallar det kärlek
jag kallar det en stund av lycka
lyckan kommer och lyckan går
men ingenting består

Allting gott har ett slut
tro inget annat, det finns bara en väg ut
Hitta en stund av ro och håll dig fast
För du vet sen aldrig varför allt brast

Life is like a chocolate box
Ta en, smaka, kasta aldrig bort
behåll känslan, smaken i nuet
Imorgon är allt det förflutet

fina tankar om en fin värld
löven vissnar ändå på höstens träd
fotspår som leder dig in på en utstakad stig
gå dit och se om du finner din frid




Fri vers av Jimmy_S
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jimmy_S
Jimmy_S