Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets olösta knut

När finner friden den som vill bli fri

När slocknar glöden som håller allting vid liv

Kan de kedjor som binder någonsin lösgöras

Kan en av människan stå över dessa knutar

Knutar som töjer själar vid de djupaste hav

Ankrade i hamnen stannar de kvar

Ankrade i själen finner de tröst

Men knuten förblir olöst i dess bröst

Tvinnad och förtvinad töar de bort

Men grunden stannar för evigt i dess kropp




Fri vers av Jimmy_S
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-15 18:09



Bookmark and Share


  Regn & Grus
"Knutar som töjer själar vid de djupaste hav
Ankrade i hamnen stannar de kvar"

Väljer att framhäva två rader..
i det djupa, vackra och mycket tilltalande skrivna!
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy_S
Jimmy_S