Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensamhetens te..

Hej du sköna, kom in kom in
Var inte rädd, jag vet vad du tänker
Jag tänker nämligen samma sak
Men tillsammans kan vi besegra den

Jag har sett andra göra det
Jag har lärt av dem
Fast på avstånd förstås
Man får inte vara för nära

Vi är bevakade också förstår du
Känner du brisen?
Känner du värmen från ovan?
Känner du böljande mjukt gräs mellan tårna?

Var inte på avstånd du också
Kom in kom in, min sköna
Slå dig ner och smaka av ensamhetens te
För tillsammans besegrar vi den
Tillsammans är inte ensamt så ensamt




Fri vers av Jimmy_S
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 12:30



Bookmark and Share


  Dyrbye
Vad fint! Du ärduktig! Blir glad av att läsa det du skriver :)
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy_S
Jimmy_S