Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

Vad tänker denna flicka på
Något jag inte riktigt kan förstå
Bara blotta ögat kan nå
Vill veta, vill förstå

Vill att hon ska veta att jag är där
Vill finnas för hennes besvär
Vill dela allt med denna flicka
Något annat vill jag inte hitta

Söker i mörkret, i hennes ögon efter svar
Famlar och rumlar men något lämnas kvar
En känsla, en aning att något är fel
Vill finna svar men muren är hel

Allt har sin tid och det vet jag såväl
Ska vänta och finnas, ska ej gå isär
När muren är sprucken och jag hittat fram
Sprider sig ett lugn med henne i min famn




Fri vers av Jimmy_S
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-15 22:23



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Du bygger upp texten enormt vackert!
Gillar slutraderna "När muren är sprucken och jag hittat fram
Sprider sig ett lugn med henne i min famn"
som gör hela texten perfekt!
Fridens/Ammie
2009-09-16

  Dyrbye
Åh vad fint! Alla behöver veta att dem har någon som finns där för en.. Applåd!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy_S
Jimmy_S