Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken

Jag bryr mig om dig
Jag bryr mig om oss
Jag önskar att vi hade tid
Vår tid var nu, men tiden rinner ur mina händer
Mina händer kan inte stoppa tidens sand

Jag orkar inte skriva något poetiskt nu
Mitt hjärta talar fritt för tillfället
Du har visat mig tillbaka
Tillbaka till en väg jag trodde var förlorad

Jag famlade i mörkret, trodde jag såg ett ljus
Ljuset falnade, mörkret omringade mig
Nu vet jag att jag trivs i mörkret, mörkret omfamnar mig
Till vardags lever jag i ljuset, folk ser mig
Folk tror jag är "jesus", deras räddare, deras lyssnare

Jag är gjord av kött och blod
Smaka mitt blod, det rinner som ditt, smakar som ditt
Jag vill se mitt blod rinna, men jag är för rädd
Rädd för att blodets röda tråd ska innefatta sorg och misär

Denna värld är min på olika sätt
Beröringar och berördhet har jag upplevt glatt
Jag lever genom dina ögon
Dina ögon måste fortsätta se
Se mig, se dig, se oss, se det vi hade

Jag ser tvetydigt på örnens i vanliga fall klara budskap
Säg mig, varför gör jag så...vill inte tvivla
Löften och bud om bättre finns ej
Sluta lova, sluta säga, det finns ej hos mig

Du har alltid kunnat få mig när du velat
Jag har visat dig min sårbarhet, min inre svaghet
Nu är jag blottad, naken inför det heliga
Naken kommer vi, naken går vi..älskad lämnar vi ..
....................




Fri vers av Jimmy_S
Läst 286 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-09-15 18:12



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Detta är poesi!
Helt enkelt perfekt!
Fridens/Ammie
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy_S
Jimmy_S