Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksord och död

 

ringer eko för dig mot halsen min hud jag kvävs jag andas här genom dig, mig , dig, mig, dig, mig

kan jag inte svära mer över ljuden det eko som är kvar genljuder mig

kärleken lusten, det som är väckt som du väckte andas in röken

nära mina lungor finns det du sa

som jag glömde för ett tag

förlåt....

 

*mina mörka bitar börjar trassla

svart flor över mitt ansikte

vid jordfästningen står jag

ack, min sorg*

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-14 22:33



Bookmark and Share


  Drömkram
hmm..varierande avvikande stil, passar dig och du lyckas så bra,och gud som du leker med orden, jongleras i din mun och placeras fridfullt ut till betraktaren. Tack så fär denna! Kram
2009-09-15

  peter markurth
fint, mysdikt
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP