varning för finpoesi

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varning för finpoesi




Tack Kurt Cobain för ännu en text (fuck you i samarbete med Axl Rose)

 

Du trycker ut dem som giftpilar 

de där sanningarna

 

Tack min vän

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-14 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP