Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄLSKA

 

 

Innan jag ens träffat dig

visste jag att skulle komma

Att älska dig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 23:38



Bookmark and Share


  peter markurth
det ser ut som en kärlek, du förmedlar väl
2009-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen