Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyck om mig.


Äpplets Blomma


Äpplets blomma

Dess sköra kronblad som din lena kind
Dess ståndares sköra stoft spreds på din nakna axel
Du log
och skrattade


Äpplets blomma

Den blomstrande runt dig i klasar
Du log
och var mitt paradis


Plötsligt kom en duva
En vit klar duva kom
och satt sig på din hand


Då visste jag
Det var sant
Det här var inte sant


Du var borta för alltid

Bland äpplets aldrig vissnande blommor




Fri vers av Askos Penna
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 23:42



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra och tänkväckande formulerad alstring.
2009-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Askos Penna
Askos Penna