Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt minne kylt till is

ord
på gränslad väg

tankar
i främlings land

finns du
är jag

fanns vi

i beröringen
som blödde
minnen

ur de galaxer
vi nuddat
men aldrig varit

eller

gled vägkorset
isär

störtade broarna
samman

bröts orden
ner till is

och frös
oss?




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-14 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington