Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen höst

nu är hösten här med
all härlig kylig värme

löven börjar bli gula
och röda, och frosten
kommer krypandes

filtar plockas fram,
härligt varmt te kokas
och filmkvällarna
kommer allt tätare


men jag saknar nog
sommaren lite grann




Övriga genrer av elinbelin
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 00:44



Bookmark and Share


  blaite
ja me..men hösten e fin den me..fin liten text..
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin