Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjen försvinner när jag blir ensam

Nu när jag går från glädje
och stoj kommer sorgen
över mig igen.

Tänker på allt som kunde
vara, allt som skulle vara
men inte finns där.

Så är det alltid.
Jag blir glad men det är
bara tillfälligt

för sen blir jag tom.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 00:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra beskrivet!
2009-09-29
  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin