Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att en historia kan tända ett hopp.

Hörde om ett par som skilt
sig och som blev tillsammans
igen efter tio år. Helt otroligt!

Och när jag hörde om detta
fick jag hopp. Hopp om att
det samma skulle ske er.




Övriga genrer av elinbelin
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elinbelin
elinbelin