Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lagen om AnställningsSkydd (LAS) tillhör den "sista bastionen" av lagar som Näringslivet vill riva upp ....


OM :" L A S ! "

Hitintills har LO stått emot men idag fick vi höra näringslivsrepresentanten Urban Bäckström åter kasta sig över denna lag, trots att han är FULLT MEDVETEN om att fackliga förhandlare , i årtionden, medgivit UNDANTAG för kompetent och viktig personal ! Nej, Näringslivet vill ha OINSKRÄNKT MAKT över uppsägningar och varsel och kunna säga upp personal HELT enligt egna normer, vi politiskt aktiva på vänsterkanten kan räkna med ett HELVETE om Urban Bäckström och hans anhang lyckas beveka den opålitliga Wanja Lundby-Wedin ! Gudskelov finns det fler LO-folk med i bilden som kan FÖRHINDRA att Överlöperskan Wanja, återigen, "trampar i klaveret" !
Men det BÄSTA är, fortfarande, att denna Svikerska AVGÅR, så att vi "vanliga människor" slipper OROA sig !!!!!

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 203 gånger
Publicerad 2009-09-15 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska