Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det handlar om Uzbekiska Muslimer, vars religion INTE TILLÅTER MUSIK (!) och SEX-och SAMLEVNADSlektioner i skolan . I en svensk grundskola har eftergifter getts till det muslimska regelverket , muslimska elever har befriats från ovanstående ämnen..


Vårt Mångkulturella Samhälle - Var Går Gränsen ?

NU börjar man fundera, VAR går gränsen, ska ungdomar, pga extrema religiösa regler, förlora Viktig Undervisning ? Jag tycker INTE det !
Att, på detta sätt, MOTARBETA integrationen till det svenska samhället, är MOTBJUDANDE och FELAKTIGT ! Man uppmuntrar en slags "muslimsk nationalism" och SEGREGERINGEN får ännu mera AMMUNITION ! De Irakiska Ungdomsgängen, t ex, blir ÄNNU STÖRRE , likaså de Svenska dito !!!!
OM invandrarna ,någonsin, ska kunna inlemmas i det svenska samhället och fungera här så kan INTE denna Muslimska Isolationism få Uppmuntras !
Självfallet ska de kunna utöva sin religion men avarterna MÅSTE BORT , det handlar OCKSÅ om FÖRÄLDRAUTBILDNING !!!!!

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-15 09:53



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Menar nu från 15 och uppåt, åldersmässigt......
2009-09-15

  Mats Henricson
Det kan inte vara fel att lära barnen skyddat sex med tanke på HIV/ Aids, gonorré, klamydia mm mm . Det är omöjligt att vrida klockan tillbaka till medeltiden........
2009-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Jag anser att det är föräldrarna som skall bestämma över barnen, inte staten.

Är vi så översexualiserade att vi tror att sex är allt?
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska