Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

I hennes drömmar
där, i visionens sköte
mystiskt trevar hennes önskan fram
en ådra av liv växer sakta

Vägen är just hennes mål
inte vetandes om
bara att hon är unik
vacker då hon är i varandets kanaliserande

Frånvarande i ord, bilder som flimrar
förbi hennes skönhet




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 15:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP