Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulptur och keramikutställning nytt

bland mina grejer.Välkommen in!




Bold Love ~ Förlåt

 

 

Man måste vara modig i kärlek

Det är inte jag, men om du

har tålamod och kan vänta

kanske jag ändrar mig.....

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-15 16:25



Bookmark and Share


  Drömkram
Gud vilken vacker bekännelse! Och vacraste skulptur någonsin på bild, önskar , vill ha! Kram
2009-09-16

  Quasimodo
Träning ger färdighet sägs det !!!
2009-09-15

  stenen/ Yv Ericsson
Känner mig hemma här..Mycket bra
2009-09-15

  peter markurth
söt
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP