Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det talas om kärlek vid första ögonkastet Och om sann kärlek som varar för evigt


känslor

Och han kanske är säker
det är hon med

men det går för fort
är hon rädd

Hon är inte rädd för honom
inte heller ett liv tillsammans

Hon är rädd för det hon har i bagaget
och det han levt med innan

Det som i början talade emot dem
och det som skvallrade om att det inte skulle fungera

Det som han i början sa skulle hindra dem
men som det aldrig gjorde


För han hittade undanflykter att röra hennes hand
och från botten av hennes hjärta kom det en känsla

En känsla av kärlek som hon först inte förstod
men som blev allt större och växte sig stark

och nu finns det inte en tanke på
att de inte skulle vara tillsammans




Ty, första gången de möttes
kunde lika gärna vara sekunder iväg

Så stark är känslan av ögonblicklig förälskelse



och första gången de möttes
kunde lika gärna vara en evighet sen

Så djupt är känslan rotad om den sanna kärleken




Övriga genrer av Flinda
Läst 205 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 17:09



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Väldigt vacker och stark dikt om kärleken
mvh ak
2009-10-22

  LenaJohansson VIP
känner igen mig lite...
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Flinda