Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstmod

jag är på pressbyrån
när jag försöker att gömma min
desperata blick

som drar över framsidor på magasin
och jag läser Elle hetsa oss om HÖSTMODET!!!

jag skrapar med nageln bort ET från framsidan
och lämnar butiken med HÖSTMOD




Fri vers av Butterfly bullet
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Butterfly bullet
Butterfly bullet