Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återförening

 

 

 se bara hur snabbt återhämtning rinner till blodet, mina lemmar dina

tillsammans återigen

 jag snubblar ej på orden de är gratis. nej, du betalade dem åt mig

musa brilliant, du gör mig het, het i natten

 septemberkylan kramar mig när jag njuter av den i ensamhet här, nu

med dig i min tanke enbart, men nej;

med dig i min tanke och kärleken

 gör den kalla luften ett rum

för dig och mig

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-15 20:57



Bookmark and Share


  Drömkram
åh vad vad jag älskar dig,trygg a septemberkärlek., stanna där för evigt!
2009-09-16

  Yrre VIP
Mycket fin.
2009-09-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP