Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

schablonbladet

 

ett blad för min schablon som att tala genom den grönskaldat, gräsänkling du dog av den, lever nu igen

 

fruset vatten kunde inte smälta

harmlös kom stormen, jordbävningen

jag halkade ner där och dog

det var vad jag kom ihåg

 

det var som ett blad inuti

skar mig itu, som nålar smärtar det mig

tystnade vacklade dog en smula

tystnade vacklade dog en smula

gjorde du

 

förlåt




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-15 21:59



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket fint! Kram
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP