Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt tänker jag tillbaka.

Jag var aldrig det där barnet som stack ut ur mängden
jag var alltid för mig själv
lite ensam och tillbakadragen

Jag var alltid den starka som aldrig brydde sig om förnedringar
när jag förnedrades hela tiden
utan att någon visste om

Det var aldrig någon som såg hur jag grät om nätterna
för det var aldrig någon som brydde sig om att fråga

Och det var aldrig någon som fick se hur jag kämpade mot mig själv
för att inte ta sönder det sista jag hade kvar.




Fri vers av BABYSTAR
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BABYSTAR