Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram.



Bedövardans vid hargen
riktar eld och rökelsestig
så ska jag sjunga och yla
som gamle vargen
när jag skickar honom
genom tid.

Ugglan ska sedan flyga
med mina tankar hem till dig
Idun ska lämna äppeldoft
så att du ska veta
hur mycket du betyder
för mig.

Varsamt jag ska hälsa väven
be Urd att styra sin hand
så resorna dina klarnar
tankar om okänt land.

Vila sen kära, vila
låt styrkan få födas stort
detta som jag bett om
att det ska komma fort.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-09-16 08:52



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Jag har i veckan kallar Calin för Urd ibland till de som mailat henne hälsningar, passande, den första nornan

=)

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP