Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av självaste Fredrik Reinfeldt ,faktiskt, och personligt drabbad......


Jag är bestulen !

3.600 kr om året, ingen jättesumma, men, för en deltidsarbetande betyder dessa 300 kr per månad en hel del.. DEN SUMMAN SNOR Sveriges nuvarande regering DIREKT från mej (och andra deltidsarbetande) ,utöver ordinarie fackföreningsavgift . Uppgifterna kommer från IF Metalls informationsansvariga i Västerås , det är till dem som dessa 300 kr per månad skickas FÖRST, men sedan slussas de vidare till Staten, dvs regeringen Reinfeldt !
Denna KONFISKATION av mina, surt förvärvade slantar (samma gäller tusentals andra deltidsarbetande), gör, att , egentligen, skulle man SLUTA arbeta deltid ! Och Du, Fredrik, som säger : "Det ska löna sej att arbeta !"
Men det gör INTE det, Fredrik, INTE för mej (som deltidsarbetande) ! JAG skulle TJÄNA PÅ att HELT leva på mitt AKTIVITETSSTÖD !
ÄNDRA DENNA SKIT , REINFELDT !

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 09:06



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Visserligen benämns dessa 300 kr som en "avgift till A-Kassan", men varför ska jag betala till något som jag INTE har ? En EFTERHANDSKONSTRUKTION är vad det är, har ALLTID, haft DEN avgiften förrut, i 25 år betalade jag den, men ÄNDÅ var medlemsavgiften ALDRIG större än ca 150 per månad, totalt !
Inklusive avgiften till A-Kassan ! Så FÖRSÖK med något annat !
2009-09-16

  Junitvillingen
Du skulle bli en klart bättre politiker än herr Reinfeldt!! Applåder:-))
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska