Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig förgöra dina tårar

 

 dag förgylld svag sälta från din tår

känner dina kval, val förgjorda som

sår förborgade att svepa en bräckt

havssanning över

 

 slå med den stora vingen nummer nio, vit

rena minnet, komma ihåg

styra cellminnet

 

 aldrig förgöra dina tårar

då finns ingen kvar för mig

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP