Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den största lögnen?

Själar som fyllts med skit.

Med händelser som man stoppar undan.

Glömmer?

Djupt in stoppar man den...

Låtsas inte om...

All skit man varit med om!

Packar den!

Fyller och fyller...

Ljuger för sig själv...

Som om man inte vore en lögnare!

Som om själen, inte har en botten...


Är man en lögnare, om man ljuger för sig själv?





Fri vers av Valdemar Anders
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-16 17:21



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Jag skulle vilja säga så här: det går inte att ljuga för sig själv hur mycket man än försöker...man kanske kan lura sig själv lite - men djupt inom så VET man ändå.
2009-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders