Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

So intertwined, devoured, so near

 

denna scen, min monolog bär

vad är blott livet än det, brusten bruten

förlovning när min kärlek bar

så långt bort men när

 

so intertwined, devoured, so near

 

jag står därute skymmer solen

mitt glas, vickar ner

 

so intertwined, devoured, so near

so far, so long to go

ago, years

 

idag är solen för stark

jag möter svart själ

sväljer, för här är det

lonesome athmosphere

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 187 gånger
Publicerad 2009-09-16 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP