Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, mördare

 

ja jag är en riktig mördare. jag har mördat 1000 gånger,

mig själv, med att bara vara precis sån som jag är

och det är mycket

men troligtvis för mycket despair

 

forgive me for what I am not

forsake me, don´t

 

 

nu ska jag läsa "Jakten mot nollpunkten" av De Geer

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-16 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP