Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En representant för Sverigedemokraterna framträdde i Radio Sörmland nu på morgonen , i samband med det stundande Kyrkovalet..


Sverigedemokratiska Avslöjanden !

Appellerar litegrann till min tidigare artikel om :"Det Mångkulturella Samhället - Var går gränsen ?" SKILLNADEN är den PRIMITIVA AGITATION som Sverigedemokraterna bedriver, som VÄNTAT GENERALISERAR dom, på ett sätt som för tankarna till ett elevmöte i Mellanstadiet ! ALLA MUSLIMER är ONDA och ska , helst, OMVÄNDAS till Kristendomen, HOMOSEXUELLA SKA MOTARBETAS OCH ,också, "OMVÄNDAS" , de sistnämnda ska, definitivt, INTE KUNNA INGÅ ÄKTENSKAP !
Det är ALLDELES UTMÄRKT att Sverigedemokraternas Mörkermän släpps fram !
DÅ kan den Svenska Väljarkåren, VERKLIGEN, SE vilka RASISTISKA MONSTER de ÄR !!!!!!! Och , därmed, göra dessa KRÄK till en Obehaglig Parentes i vår politiska historia ! BORT med Sverigedemokraterna ur ALLA Politiska Församlingar !!!!

--




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska