Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

3 with passion for everyone

 

alla goda ting är tre, utom 3 när det är som värst. detta infiltrerade datahelvete, som drar mig i skiten, gör mig förbannad och påverkar mitt obefintliga kärleksliv.

fan det kopplar inte upp, nä du, det kärvar i systemet. synapser fallerar. drar mig ner i ett landskap en värld av ingenting. ingenting blir det utan mitt nät.

ingen kärlek, dina synapser obefintliga. båda hjärnahalvorna blir bra med lite yoga. så här: jag kopplar upp mig på nätet, datorn ansluter men det går inte att komma ut på nätet. lika samma med dig.

du är förlåten. jag accepterar faktiskt. så förlåtande är jag. så passionerad. så villig att se möjligheter i allt. ge mig mer ändå....pussgris.

går detta åt h-vete eller finns drömmen på riktigt...?

fortsättning kanske följer....

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 16:20



Bookmark and Share


  Drömkram
Lysande! Strålande associationer. Gillar mycket. Kram
2009-09-17

  peter markurth
mys
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP