Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan


Ett liv

utan din blick

som en sommar


utan sol



Ett liv

utan din smekande hand

som en storm


utan vind.



Ett liv

utan dej

som en ocean


utan vatten.




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 22:31



Bookmark and Share


  etthjärtaäralltidrött
WOW, vilken skillnad! Bra!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders