Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningens bakgård

 

 

 

På sanningens bakgård

ser du mig flanera

 

i denna gråzon

ljuger jag mest för mig själv

 

jag ser mig gå

med stjärnorna i koppel

 

jag hör mig själv säga

att det är jag som rastar dem

för dig varje natt

 

jag ser mig ge dig den

som lyser vackrast och starkast

 

jag ser dig sedan låta den falla

så du kan önska dig en kyss från mig

 

 

på sanningens bakgård är jag lycklig

även om den är fabulerad

 

 

 




Fri vers av Popcorntankar
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-09-17 17:09



Bookmark and Share


  Lindalou
Lycka börjar oftast i tanken, det känns som om du verkligen skulle kunna plocka ner en stjärna om du försökte.
2009-09-17

  sulimaa
Mmm sanningens bakgård kan kanske ibland bli en öppen trädgård..med sanning i rabatterna ...
2009-09-17

  Sturesdotter
Känns mycket nära...
2009-09-17

  L Patrik W Johansson VIP
Ofta är många rädd för "skumma kvarter" eller smamma sak inom sig själva, jag tror alla tveksamheter försvinner då man ställs inför allvarliga situationer och då går de midnre problemen bättre
blir inte så stora

en bra text är en som går att vinkla från alla väderstreck
och det gjorde den här
ibland kanske det ser ut som du skriver ur en svag mans perspektiv
men jag tror det är tvärtom
man måste vara stark för att våga se uppåt stjärnorna och nedteckna

Be well,
LPatrikWJ
2009-09-17

  Baystream
Verkligen vackert... mmmm....
2009-09-17

  Fallgirl
Rasta stjärnorna för dig... kan man säga det bättre? Vilken flicka som helst skulle låta en stjärna falla... Du uttrycker längtan och en innerlig tro på kärleken. Du rör och berör... Mycket bra.
2009-09-17

  etthjärtaäralltidrött
Sorglig läsning.
2009-09-17

  LenaJohansson VIP
fin tanke
2009-09-17

    J. Herward
man ska ju vara noga med var man ger och vad mán tar

av sig själv;)
2009-09-17

  Sanningsägaren VIP
ja... dessa luftslott
ter sig så vackra ibland
och du får fram det
på ett väldigt fint sätt här
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Popcorntankar
Popcorntankar