Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll mig i handen

Kan du
vänta

en liten
kort stund

jag måste
vända tillbaka

innan jag kan
gå fram

en liten
stund

jag
längtar

håll mig
i handen

håll den
hårt

så att
jag inte

tappar taget
om dig.




Fri vers av Desire'e
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-17 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e