Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återvändare.....


"ORDVERKSTA´N (EXTREME) !"

Pedofil-Exterminator = En yrkesgrupp, som på heltid, i samarbete med bl a Polisen, försöker spåra och avslöja Pedofiler .

Sponkenerare= Illegal tillverkare av alkoholdrycker med Mycket Stark Alkoholstyrka .

Rökenör= Person som upplåter sina lokaler åt rökare .

Bajsofil = Individ med en extremt pervers passion för mänskliga exkrementer .

Urinoman= Mer (eller mindre) mänsklig varelse som finner Intensiv Njutning av
att utsätta sig för urinering, han/hon vill gärna bli urinerad i , t ex,
munnen !

Sperma-Kollektör = Person, anställd på företag som handlar med inköp av
manlig sädesvätska för försäljning till infertila par .


----




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 506 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2009-09-17 20:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Här väller nyord ut
i en fart men man
undrar vart tar
de sen vägen...
Nu ny ordbok borde
tryckas det lär väl
här av fler tyckas...
2009-09-17

  aol
ler suveränt ordat som alltid bravo
2009-09-17

  LenaJohansson VIP
roliga, och lite ovanliga kanske.....
2009-09-17

  Havsbris
måste erkänna
att kände mig
okunnig, bara
kunde det
sista hahahhahaha
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska