Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON VÄNTADE

 

 

Hon stod och väntade

lutad mot pelaren

det långa håret utslaget

 

hon väntade på han

med det stora H :ett

fjärilar i magen som en liten flicka

men kvinna, en värdefull kvinna

 

hon kom långt innan

behövde tid att tänka

att andas in låta själen få frid

 

hon väntade på sin älskade

han som kunde få henne att rodna

han som skulle få henne att skratta

 

hon skulle få han att le

nypa henne i rumpan när hon gick förbi

smeka hennes kind och kyssa henne varm

 

tillsammans älskar de i älskogsdrömmar

natt efter natt dom blir höga på kär lek ens parfym

de älskande i natten




Fri vers av Fånga dagen
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-17 20:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2009-09-17

  peter markurth
vad mysigt
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen