Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjoflöjt vissel vissel


hej - jag vill bara säga....

 

han ställer en byrå framför mig (så jag inte syns och hörs..) när jag är svartsjuk.

jag tror han kan vara en tillräckligt bra man för mig  

 

skrivet av:

"bondage i natten - puss på morgonen"

 

 

!! det här var inte en text av Princessan.....




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 22:25



Bookmark and Share


  peter markurth
msdikt
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP