Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tröst

Inga bilder finns kvar
allt har raderats
endast fragment av dina ord
stångas i mitt huvud

ångesten håller sig varaktig
genom mina sömnlösa nätter

dagarna ger mig vila när jag upptas
av andra människors krampaktiga tag att fylla
vardagen med fasadslipning




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP