Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käka skit

Det är sant
Jag bor i ett akvarium

Clownfiskar och guldfiskar är mina färgglada grannar

Jag ser dom segla över mig

Under de glädjefulla nyanserna
så gömmer jag mig bakom en sten
Och slukar i mig en massa skit

Ni vet?
Som bekräftelse, lögner, självkritik

Jag tar åt mig dygnet runt

Gör allt för att göda osäkerheten




Jag är ju bara en mal

En simpel jävla mal




Fri vers av Marjavaara
Läst 188 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-09-17 23:26



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
En av de där överlevarna....
2009-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Marjavaara
Marjavaara