Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juni

Hon mejslar ut mitt hjärta med precision
lindar varsamt in det i sina mjuka fingrar

jag andas lungt, trygg som ett barn
hon lämnar kvar fotspår utan avtryck

hon försvinner utan ord i augusti
jag raderas i skuggorna




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-17 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP