Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämna mitt huvud

Du sitter kvar i mitt huvud
mina tankar är svarta

mitt hjärta är utslitet
förbrukat

jag vill bara få bort dig från mitt huvud
lämna tanken
tanken på du skall återvända

det finns inget kvar av mig att älska
bara ett ruttet grenverk
fuktigt söndervittrande

jag andas smärta

snälla lämna mitt huvud
lämna mina tankar

låt mig få andas luft




Fri vers av Jesper E VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 17:28



Bookmark and Share


  Anna*
Du skriver med en känsla och rytm som gör att jag sveps med och känner igen mig. Starkt!
2009-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Jesper E VIP