Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan allting tar slut



det är bara ett tomrum
ingenstans finns något längre kvar
ljudet av dig och dina hjärtslag
står mig högt uppe i halsen
som en basgång
ekar de genom rummet
och alla maskiner väser i takt
det är en massa människor runt dig
någonting har hänt
du har panik i ögonen
och hatar mig för att jag står där
för att jag ringde
dina ögon bränner hål i min nacke
karmstolen känns hård mot min rygg
det är en evighetslång skymning
och det finns ingen väg ut




Fri vers av helena_lundstedt
Läst 211 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-18 20:49



Bookmark and Share


  intoxia
smärtsamt underbar. allt för träffande ord - de gick rakt in och där kommer de stanna.
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

helena_lundstedt
helena_lundstedt