Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
................


På andra sidan solsystemet

Du finns där

nära men ändå

på andra sidan

solsystemet

 

Mitt hjärtas slag

slår apatins takt

själen skriker

av längtan

 

Tårar som spränger

ögats gräns

berättar smärtans

historia

 

Tankar terroriserar

inget svar finns

tomhet tar över

mitt sinne

 

ändock

ett litet ljus

hoppet överger

inte...




Fri vers av sulimaa
Läst 204 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-09-18 23:10



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Instämmer till fullo med Petra! *kram*
2009-09-19

    ej medlem längre
Tungtuffttalande
2009-09-19

  devilsangel
saknadsvackra toner här...hoppet är det sista som överger oss min vän...man får greppa om minsta glöd och till slut blir det en eld eller slocknar det...
2009-09-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
jag gillar speciellt din början där, skapar aura
2009-09-18
  > Nästa text
< Föregående

sulimaa
sulimaa