sann..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sann...


Mobbing vs Kärlek = Kärleken segrade

 

mobbing är lika illa som svininfluensan

man ryser inuti, istället för fryser av feberfrossa

blir som en levande död

 

jag struntade i utfrysningen och blev istället kär

som en stilla omedveten hämnd, mitt begär

blev en man

 

nu när jag kommit till sans, falnar efterdyningen röd

och jag har bara blivit än ett huvud högre

eftersom kärleken vann, här

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-19 18:56



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket fint! Kram
2009-09-19
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP