Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är inget av nedanstående, bara poesi


Snygg - Nej!

 

osymmetri

är något som folk

uppfattar som fult

 

=jag

 

och det är därför de behandlar mig som skit

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 05:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP