Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har inrättat onaniaftnar, lördagar endast. Då kör vi ca tre gånger. Så får vi vila i veckan och tänka över det vi gjort, sen kör vi igen nästa lördag. Och kom ihåg, bulimiafton på fredag


Knullspår?

 

knullspår i sängen

men vad konstigt

ingen har varit här

kanske en osynlig

utomjording

i en annan

atmosfär

 

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 05:33



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
ja, det kanske skulle vara skönt.....
skicka den till:
Föreningen för obefintligt sexliv tillsammans med partner.se

.
2009-09-20

  beam72
den här var tragikomisk
gillar den skarpt
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP