Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara


Blast

 

så omtänksam, så rädd

så förbannad, så skämd

mitt hopp, försvann du 1994?

ja, det gjorde du

 

kastade lyra,

min naivitet är mitt födslomärke,

dignitet avsaknad, pompös sanning

 

sekret

 

 

 

Fucked off the speedwagon,

Where?

I no longer can find the track

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-09-20 06:04



Bookmark and Share


  Drömkram
Mycket fint. Tragiskt berörande. Kram
2009-09-20

  peter markurth
sött
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP