Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
september 2009 ute på min balkong


Maja 6 år

Lilla lilla snuttan

Vad långt du kommer nå i livet

Så liten men så stora ord

Och med mycket skinn på näsan

Helt logiskt svarar lilltösen

Att det är därför hon har så lite skinn på tummen.




Övriga genrer av Lindsy
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-20 17:30



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
gillar !
2009-09-21

  peter markurth
fint
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lindsy
Lindsy