Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
välkommen åter....


Arg? Jag?

 

jag är inte arg, nä

jo lite

arg, ja ni ser

lite, lite hit och lite dit

 

mycket ska det va

ta i ordentligt nu, från tårna

ja menar som jättebamsing till björn

aaarrrggghhhh!!

 

nej.

vem fan kan vara arg på ingenting

det var ingenting, en flört, lite sex

lite förälskelse

 

vem fan kan va arg på det?

inte jag. tack för fan...

 

 

 




Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-09-20 19:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jobbigt när nånting gnager i en hela tiden så där.. :)
2009-09-20
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP