Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni får se......


Misshandlade intill oigenkännlighet...

"Tändningen är kasserad !"

"Jag kom, jag sågs, jag snedseglade !"

"Utan en trål !"

"För Sverige - I skiten !"

"Aldrig har så små haft så trånga att prova för så lite !"

"Min tand, min tand, min mosters hand !"

"Den glider in i...........(ETT) HÅL !"

"Att fånga ......draken !"

"Lagen om alltings......hävlighet !"

"...och de voro båda vakna, men de(t) grydde icke för de andra !"

Hittar ni Originalen ? Berätta gärna under kommentarer.....

---




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 271 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-20 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska